Emekli Polisin "maganda" Kurşunuyla Öldürülmesi

Emekli polis memurunun, hareket halindeki otomobilden tabancayla rastgele açılan ateş sonucu vurularak öldüğü olayın faili olarak aranan şüpheli yakalandı.

Emekli polis memurunun, hareket halindeki otomobilden tabancayla rastgele açılan ateş sonucu vurularak öldüğü olayın faili olarak aranan şüpheli yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 6 ay önce merkez Seyhan ilçesi Nuri Sabuncu Bulvarı'nda emekli polis memuru Lokman Özçimenoğlu’nun, bir otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu hayatını kaybetmesi olayının zanlısı olduğu iddiasıyla aranan H.K’yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’na getirilen zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü 5 Ocak Polis Merkezinde görev yaparken 5 yıl önce emekli olan Lokman Özçimenoğlu, lokanta işleten arkadaşına yardım ettikten sonra motosikleti ile evine gittiği sırada bir otomobilden tabanca ile rastgele açılan ateş sonucu yaralanmış, kaldırıldığı özel bir hastanede kurtarılamamıştı. Olayın yaşandığı bölgede iş yerlerine ait 142 güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler ve söz konusu otomobille aynı modeldeki yaklaşık 800 araç incelenerek sürücü A.C.U. yakalanmış, silahı kullananın H.K. olduğu iddia edilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: