Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek: "Emeklilerin Kredi Kartı Borçları Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere Silinsin"

Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek, emeklilerin kredi kartı borçlarının bir defaya mahsus olmak üzere silinmesini istedi.

Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek, emeklilerin kredi kartı borçlarının bir defaya mahsus olmak üzere silinmesini istedi.

Yüksek, yaptığı yazılı açıklamada, emeklilerin ekonomik sıkıntı içerisinde geçim mücadelesi verdiklerini ifade ederek emeklilere insanca yaşayabileceği maaş verilmesi gerektiğini bildirdi.

Hükümetin, çalışanların iş güvencesine, kıdem tazminatına ve emeklilerin açlık sınırındaki maaşlarında "gözünün bulunduğunu" öne süren Yüksek, şunları kaydetti:

"Emeklilerin sendika statüsü hakkını tanıyıp emeklilerin örgütlenmelerinin önündeki tüm engelleri kaldırın. Emekli-Sen ile toplu sözleşme yaparak emeklilerin rahat nefes almasını sağlayınız.

Reklam
Reklam

Emeklilerin kredi kartı borçları bir defaya mahsus olmak üzere silinsin. Tüm emekliler toplu taşımada ücretsiz yararlansın. Sağlıkta katkı ve katılım emeklilerin belini bükmektedir. Tüm emekliler ve halkımız sağlık hizmetinden bedava yararlanmalıdırlar."

Muhabir: İsa Turhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: