Emekliler gezi parkı olaylarına tepkili

Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği basın açıklaması yaparak Taksim’de yaşanan olayları sert bir dille kınadıklarını belirtti.

Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Elazığ şube başkanı Mehmet Kayabaş ve yönetimim kurulu 2 haftayı aşkın bir zamandır gezi parkı ve taksim meydanını istismar alanına çeviren yıkıp, yakan örf adet ve ahlak dışına çıkan marjinal guruplardan duyduğumuz rahatsızlığı sizinle paylaşmak için bu konuyu gündeme getirmek istedik dedi.

Kayabaş, Ülke sorunlarına emekliler olarak duyarsız kalamayacaklarını ifade eden Başkan Kayabaş “Gezi Parkı” olaylarını hiçbir siyasi görüş ve ideolojik düşünce altında değerlendirmediklerini belirterek görüşlerinin duyarlı bir vatandaş olarak dile getirdiklerini ifade etti.Başkan Kayabaş sözlerini şöyle sürdürdü; Beş tane ağaca duyarlılık gösteren kendini bilmez kişi ve kişiler reyhanlıda ki 51 fidanda neden duyarlılık göstermediler!

Reklam
Reklam

2 haftadır ülkemizin huzurunu rahatını bozmak isteyen iç ve dış kaynaklı organizatörler bir şey yapacaklarını zan ettiler ama bunu başaramayacaklar yeter ki birlik ve beraberliğimizi birilerine ve bazılarına rağmen koruyup sağduyumuzu kaybetmeyelim” dedi.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: