Emeklilerden Zenbilci’ye Teşekkür Plaketi

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıçam Belediye Başkanı...

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’nin emeklilere ve sorunlarına karşı duyarlı olduğunu belirten Nakış Kocatürk, Başkan Zenbilci’ye teşekkür plaketi verdi.

Başkan Ahmet Zenbilci de ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emekli büyüklerimiz onlar bizim nazarımızda sadece çalıştıkları işten emekli olmuşlardır. Hayatta toplumun birikimi olan kesim emeklilerimizdir. Bir ülke emeklisine değer vererek kendi birikimine sahip çıkmış olur. Biz de kendi birikim ve değerlerimize sahip çıkmak aile kültürümüzün bir gereğidir. Bugün geçmişine sahip çıkmayan bir millet geleceğini garanti altına alamaz. Bu amaçla her zaman mesleki ve iş hayatından emekli olan büyüklerimizin destekçisiyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz