"Emekliliğe Farklı Bir Bakış" Söyleşisi

Antalya Büyükşehir Belediyesince "Emekliliğe farklı bir bakış" söyleşisi düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesince "Emekliliğe farklı bir bakış" söyleşisi düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye yaşam koçu Dr. Müberra Kılıç katıldı. Kılıç, söyleşinin emeklilerin kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

İnsanların işlerinden emekli olacaklarını ancak hayattan emekli olmayacaklarını vurgulayan Kılıç, "Mutlu emekliliğin anahtarı hayata yeni bir başlangıç yapabilmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Çalışırken yapılamayan etkinlikler için emekliliğin bir fırsat olduğuna işaret eden Kılıç, emeklilerin sosyal konularda aktifleşebileceğini, sivil toplum kuruluşlarına üye olabileceğini, kültürel etkinlikler, spor ve gezi yapabileceklerini dile getirdi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: