Emekliye Ayrılan Geçici Köy Koruyucularına Plaket

Gaziantep’in Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş makamında ağırladığı emekliye ayrılan 3 geçici Köy Koruyucusuna yaptıkları hizmetler...

Gaziantep’in Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş makamında ağırladığı emekliye ayrılan 3 geçici Köy Koruyucusuna yaptıkları hizmetler nedeni ile “Teşekkür Plaketi” verildi.

Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş, emekliye ayrılan 3 köy korucusu Abidin Koç, Garip Güneş ve Mustafa Yıldırım ile makamında bir süre sohbet ederken, emeklilikte yani sivil hayatlarında başarılar diledi.

Köy Koruyucular ise iyi ve kötü günleri beraber yaşadıklarını ve meslek hayatları boyunca değerli yöneticilerle çalışmaktan memnun olduklarını, vatana hizmet ettikleri ve bunu hakkı ile yapmaya çalışmanın huzurunu yaşadıklarını söylediler. Korucular, 22 yıllık hizmetin nasıl geçtiğini anlamadıklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

lçe Jandarma Komutanı Komutanı Üsteğmen Ömer Mazılıgüney ise yaptığı konuşmada, Köy Koruyucularına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Emekliye ayrıldık diye düşünmeyin, bizler hep sizinleyiz, sizlere her zaman kapımız açık” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Serhat Karabektaş, emekliye ayrılan 3 köy koruyucusuna, “Teşekkür Plaketi” takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: