Emekliye Ayrılan Müdür’e Bir Veda Yemeği De Doktorlardan

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesinde 30 yıl müdürlükten sonra emekliye ayrılan Sabri Yaşar’a yakın çalışma...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesinde 30 yıl müdürlükten sonra emekliye ayrılan Sabri Yaşar’a yakın çalışma arkadaşlarının ardından birlikte görev yaptığı doktorlar da yemek verdi.

Burhaniye Devlet Hastanesinin sevilen emektar müdürü Sabri Yaşar, Denetko Ada Restaurant’daki yemekte uzun yıllar birlikte çalıştığı doktorlarla buluşurken duygusal anlar yaşandı. Yemeğe katılanlar arasında bulunan eski Başhekimlerden Op.Dr. Lemi Turgut, Op. .Dr. Mehmet Cüneyt ve Op. Dr. Kenan Tortop’un başhekimlik dönemlerinde üstün kişilikleriyle sağladıkları huzur ortamında Hastane Müdürü olarak kendisinin de zevkle görev yapma ve mesleğini layıki ile icra etme imkanı bulduğu için müteşekkir olduğunu belirten Sabri Yaşar, Burhaniye Devlet Hastanesi’nin bu dönemlerde sunduğu sağlık hizmetinin miktar ve nitelik yönünden sadece Burhaniyelilerin değil, tüm körfez halkının takdirini kazandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bu yemek vesilesiyle çok sevdiği ve değer verdiği arkadaşları ile bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunun altını çizen Yaşar, katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Çok zevkli ve zaman zaman duygusal anların yaşandığı yemek, emekli İç Hastalıkları Uzmanlarından Dr.Yavuz Taner’in Sabri Yaşar’a hediye paketi sunmasıyla sona erdi. Sık sık bir araya gelme kararı aldıklarını bildiren, Op. Dr. Mehmet Cüneyt, Sabri Yaşar’ın çok başarılı bir idareci olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz