Emekliye Tüpgaz 59 TL

Tüm İşçi Emeklileri Derneğinden Emekliye Tüpgaz 59 TL

Emeklilerin hak ve ihtiyaçlarını karşılamada yapmış olduğu çalışmalar ile kamuoyunun taktirini toplayan Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği yeni bir hizmeti emeklilere sunmanın heyecanını yaşıyor.

Emeklilerin alım gücü düşük olan ülkemizde bunun üstüne birde pahalılık eklenmesiyle zorluk yaşayan emeklilere kolaylık yine Tüm İşçi Emeklileri derneğinden geldi.

Tüp ücretlerinde yapmış oldukları protokol ile %20 oranında bir indirim sağlayan Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği emeklilere mutfak tüplerini 59 TL den almalarını sağlayacak.Konu ile ilgili olarak detaylı bilgi için site işhanı 4.Katta yer alan dernek binasına uğramalarını isteyen Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet KAYABAŞ başvuran emeklilere gereken bilginin verileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Derneğimize kayıtlı olmayan SSK bağ kur ve memur emeklileri derneğimize kayıt yaptıkları takdirde yeni kayıt olan arkadaşlarımızda bu hak ve menfaatlerden aynen yararlanacaklardır diyen Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet KAYABAŞ çok yakında yeni müjdeleri emeklilerle paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: