Emelya’dan Yeni Koleksiyon ‘romantika’

Emelya Haute Couture bu yıl da seçkin müşterileri için çok özel bir koleksiyon hazırladı. Farklı...

Emelya Haute Couture bu yıl da seçkin müşterileri için çok özel bir koleksiyon hazırladı. Farklı yaş gruplarına hitap eden ‘Romantika’ koleksiyonunun katalog çekimleri ise moda ve sanatı buluşturdu.

Romantika koleksiyonunun katalog çekimleribirkaç farklı mekanda yapıldı. İlki tarihi Sui Köşk Pi Kafe’de yapılan çekimlerde Hande Tartkoy ve Gamze Aydoğdu farklı pozlarla objektiflere yansıdı. Bu işe yıllarını adamış modacı Yaşariye Doğan ve Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu’nda koleksiyon hazırlığı eğitmenliği de yapan genç nesil tasarımcı Emel Doğan Sezginer tarafından hazırlanan tasarımlar, farklı ve çarpıcı görünmek isteyen hanımların tercihi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz