Emenike ve Korcan sağlık kontrolünden geçirildi

'Futbolda şike' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nijeryalı yıldız futbolcu Emmanuel Emenike ve kaleci Korcan Çelikay...

'Futbolda şike' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nijeryalı yıldız futbolcu Emmanuel Emenike ve kaleci Korcan Çelikay Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
İstanbul Emniyeti Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 'Futbolda Şike' soruşturması kapsamında düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınanların hastaneden sağlık kontrolleri yapılıyor. Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi Karabükspor'dan kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike ve geçen sezonu Sivasspor'da kiralık olarak geçiren Beşiktaşlı kaleci Korcan Çelikay da sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde polis nezaretinde sağlık kontrolünden geçirilen Emenike ve Çelikay, ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'na götürüldü.
Bu arada, hastanede bulunan polis ekiplerinin Emenike'nin gelişi ve hastaneden çıkışı sarasında basın mensuplarının görüntü almaması polis aracını hastane kapısına kadar yanaştırdığı görüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz