Emenike'den Fenerbahçe'ye Kötü

 İSTANBUL / DHA Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin iç yan bağ üst yapışma yerinde kanama ve ödem ile 'Grade 2a' olarak tanımlanan kısmi

İSTANBUL / DHA

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin iç yan bağ üst yapışma yerinde kanama ve ödem ile 'Grade 2a' olarak tanımlanan kısmi yırtık oluştuğu öğrenilirken, futbolcunun yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.
Fenerbahçe Takım Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Emmanuel Emenike'nin sağlık durumu hakkında şu açıklamaları yaptı:
"Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. haftasında oynanan Altınordu karşılaşmasında girdiği ikili mücadele ayağına darbe alan Emenike'nin bugün Göztepe Medicalpark Hastanesi'nde çekilen MR'ı sonrasında, iç yan bağ üst yapışma yerinde kanama ve ödem ile 'Grade 2a' olarak tanımlanan kısmi yırtık oluştuğu tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: