Emet, Kaymakamına Kavuştu

Geçtiğimiz hafta yayımlanan valiler kararnamesinin ardından, merakla beklenen kaymakamlar kararnamesi resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğü girdi....

Geçtiğimiz hafta yayımlanan valiler kararnamesinin ardından, merakla beklenen kaymakamlar kararnamesi resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğü girdi. Son yayımlanan kaymakamlar kararnamesi ile Kütahya’nın Emet ilçe kaymakamlığına, Aksaray ili Ortaköy Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara atandı.

1971 doğumlu ve evli olan Hüdayar Mete Buhara, Aksaray Ortaköy Kaymakamlığı görevinden önce Muş ve Sivas'ta vali yardımcılığı görevini yürütmüştü.

Bir dizi eğitim almak üzere görevinden ayrılan Emet Kaymakamı Sefa Güler’den boşalan kaymakamlık görevine bir atama yapılmamış yerine yaklaşık 4 aydan buyana vekaleten Hisarcık Kaymakamı Mustafa Koç yürütüyordu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: