Emet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne, Gültekin Atandı

Yrd. Doç. Dr. Murat Yaman'ın istifasıyla boşalan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine, Öğretim Görevlisi Cem Gültekin atandı.

Yrd. Doç. Dr. Murat Yaman'ın istifasıyla boşalan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine, Öğretim Görevlisi Cem Gültekin atandı.

Gültekin, AA muhabirine, Emet Meslek Yüksekokulu'nun, Kütahya'da tercih edilen meslek yüksekokullarının başında gelmesi için yoğun çalışma programı uygulayacaklarını söyledi.

Ek kontenjanın 180 olduğunu ve burasını tercih eden 90 kişiden 70'inin kayıt yaptırdığını ve toplam öğrenci sayısının 947'ye ulaştığını belirten Gültekin, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Bu ilçede öğretim görevlisi olarak görev yaptığımızdan dolayı okulumuzun sorunlarına vakıfız. Yapılması gerekenleri ve halkın beklentilerini biliyoruz. Bu yıl öğrenci kayıtlarımızın beklentilerin çok çok altında kaldığı bir gerçektir. O nedenle idari kadromuzla ve derneğimiz vasıtasıyla okulumuzun fiziki ihtiyaçları giderme, isabetli bölümlerin tespitiyle yeni bölümler açılmasına çalışmak gibi projelerimizle Emet Meslek Yüksekokulu'nu en çok tercih edilen okullar arasına yükseltmeyi hedefliyoruz."

Gültekin, Valilik'ten talep ettikleri 60 ton demir ve 285 metreküp hazır betonun temini halinde kafeterya yapımına kısa sürede başlamak istediklerini anlattı.

Öğrencilerin beklentilerini karşılamaya çalışacaklarını dile getiren Gültekin, "Halk-öğrenci iletişiminin yanı sıra ilçedeki kamu kurumlarıyla iş birliğine giderek okulumuzu büyütmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Gültekin, halkın derneğe sahip çıkarak başta kantin olmak üzere tüm ihtiyaçların giderilmesine katkıda bulunacağına inandığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: