Emet Myo Öğrencilerinden İmza Kapmanyası

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne bağlı Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bir süre önce başka ilçelere tayin edilen...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne bağlı Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bir süre önce başka ilçelere tayin edilen müdür yardımcıları Ceyhun Ersan ve Okan Mete'nin tekrar görevlerine dönmesi için imza kampanyası başlattı.

Okul öğrencileri bu karar sonrası okul önünde toplanarak olayı protesto etmişti. Okul öğrencileri şimdide sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta sayfa oluşturarak, Öğretmenlerinin okula yeniden geri dönmesi için imza kampanyası başlattı. 2 bin imza sonrası Cumhurbaşkanı Doç Dr. Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Yök Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya‘ya gönderilecek olan mektubun metni şöyle:"Biz Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulunda okumaktayız. Okulumuz müdür yardımcıları ve öğretim görevlilerinden çocuk gelişimi bölüm başkanı Ceyhun Ersan ve dış ticaret bölüm başkanı Okan Mete hocalarımızın bugün meslek yüksek okulumuzdaki görevlerine gerekçe gösterilmeksizin son verilip başka ilçelere gönderilmişlerdir.Bu Akademisyenler idareci ve hoca olarak da yaptıkları görevler öğrencileri ve Emet halkı tarafından takdir gören, çok sevilen bu iki hocamızın okulumuzdaki görevlerine tekrardan dönmelerini ve derslere girmelerini istiyoruz.

Reklam
Reklam

Sizlerin bu konuda duyarlı davranacağınızı,bu konuyla ilgili yapılan yanlışlıkları ve olayın karanlık yönlerini aydınlatacağınıza yürekten inanıyoruz.Ayrıca bu iki öğretim görevlisi bizlere bilimin dışında da bizlere hayatta yapılması gereken tüm iyilikleri de öğrettiler. Lütfen bu konu üzerinde yetkilerinizi kullanmanızı rica ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: