Emet'e Atanan Kaymakam Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı'nın son Kaymakamlar Kararnamesi ile Emet'e atanan Hüdayar Mete Buhara, görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın son Kaymakamlar Kararnamesi ile Emet'e atanan Hüdayar Mete Buhara, görevine başladı.

Buhara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, buradan önce son görev yerinin Aksaray'ın Ortaköy ilçesi olduğunu söyledi.

Emet'i şu an tanımaya çalıştığını belirten Buhara, şunları kaydetti:

"Emet ilçesi 1922 yılında ilçe olmuş eski ve köklü bir yer. Emet merkez ve köylerini daha iyi tanıyarak, ilçedeki termal su kaynaklarının tespitlerini yapıyorum. Termal turizmi daha fazla geliştirmeyi hedefliyoruz. Emet'in ayrıca madencilik sektöründe güçlü olması nedeni ile ilçeye hizmet ve yatırım yapmak isteyen yerli ve ilçe dışından yatırımcıları ilçemize davet ediyorum. Bu konuda, sivil toplum kuruluşları ve diğer kurumlarla istişare toplantısı yapmayı planlıyorum. İnşallah Emet için elimizden geleni yapacağız."

Reklam
Reklam

Buhara, daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Koca'yı ziyaret ettikten sonra, ilçenin tarihi ve turistik yerlerinde incelemelerde bulundu.

Muhabir: Abdulkadir Ekmekçioğlu / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: