Emet'e Kamyon Garajı

Kütahya'nın Emet ilçesinde kamyon sayısının giderek artması sebebiyle ilçe kamyon garajı ve kantar yapımı için...

Kütahya'nın Emet ilçesinde kamyon sayısının giderek artması sebebiyle ilçe kamyon garajı ve kantar yapımı için çalışmalar başlandı.

Esentepe Mahallesi'nde yapımına başlanan kamyon garajının inşaat çalışmalarını Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve Emet Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Erdoğan yerinde inceledi.

İnceleme sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Koca, "Ağır vasıtalarımızın ilçedeki park sıkıntısı bu garajla sona erecek, daha modern şehircilik anlayışımıza da katkıda bulunacak. Kamyon garajı yapımı ve çay çevre yolunun tamamlanması ile Emet ilçemizde şehir içinde ağır vasıta ulaşımını sıfıra düşüreceğiz. Ayrıca bu mevkide uzun süredir eksikliği hissedilen ve Taşıyıcılar kooperatifi tarafından yaptırılan kantarımızda hizmete girecek. Bizde belediye olarak kantar binasını yapacağız. Ağır vasıta kullanarak geçimini sağlayan arkadaşlarımıza hayırlı olsun“ dedi.

Reklam
Reklam

Emet Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Erdoğan da, yapılan çalışma için Başkan Mustafa Koca’ya teşekkür ederken, "Bugün itibariyle 300 üye arkadaşımız var buda 300 kamyon demektir. Gerçekten ilçenin en büyük sorunlarından birisi olan park sorunu bu yapılan çalışma ile inşallah sona erecektir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: