Emet'te Kariyer Planlaması Söyleşisi

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencileri, Yeminli Mali Müşavir Mustafa...

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencileri, Yeminli Mali Müşavir Mustafa Erol ile bir söyleşi de buluştu.

Emet MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencileri için Emet MYO Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşiye Yeminli Mali Müşavir Mustafa Erol katıldı.

Söyleşide Erol, öğrencilerden gelen kariyer planlaması, muhasebeciliğin geleceği, iş hayatının zorlukları gibi sorulara cevap verdi.

Son derece keyifli geçen söyleşi sonunda öğrenciler ve bölüm öğretim elemanları Yeminli MaLi Müşavir Mustafa Erol ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencileri yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirirken, emeği geçen hocalarına teşekkürlerini ilettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz