EMHAYAD'dan Muşlu Bayanlara Çay Partisi

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) Muş Şubesi tarafından çay partisi düzenlendi. Şube Başkanı...

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) Muş Şubesi tarafından çay partisi düzenlendi.

Şube Başkanı Hacer Durmaz, "Siz, hanımefendiler, emniyet mensuplarımızın eşleri ve bayan emniyet mensubu arkadaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyorum." dedi.

Hacer Durmaz, "Bugün burada, ülkemizin huzura kavuşması adına, gece gündüz demeden çalışan eşlerimize en büyük desteği sağlayan siz hanımefendi arkadaşlarımız ve Muşlu hanımlarla kaynaşma ve moral buluşması için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bizler, şuna inanıyoruz ki; ülkemizin ve teşkilatımızın gelişip ilerlemesi; fikir-duygu ve düşünce alanında, birlikte hareket etmemize, kalplerimizin bir atmasına bağlıdır.
Aile huzurumuzu tesis etme noktasında lütfen, öfkemizi kontrol edelim, sabırlı ve ısrarcı olalım. Yaşamımızı “sıradan insanlar” olarak sürdürelim, en önemlisi de kalpleri kırmak yerine tamir ederek, yolumuza devam edelim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz