Emin Kar’dan Açıklama

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, “Hiçbir takımla kavga etmek, düşman olmak Samsunspor’un büyüklüğüne ve ülke...

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, “Hiçbir takımla kavga etmek, düşman olmak Samsunspor’un büyüklüğüne ve ülke futbolundaki değerine yakışmaz. Üç puana ulaşabilmek için büyük taraftarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

Emin Kar yaptığı açıklamada, “Pazar günü oynayacağımız 1461 Trabzon müsabakası da ligdeki konumumuz nedeniyle her maçımızda olduğu gibi büyük bir önem taşımaktadır. Rakibin kim olduğuna bakmaksızın galip gelmek istediğimiz bir maça çıkacağız. Bu maç için özel olarak bir şey söylemeye gerek yok. Çünkü biz taraftarımızdan rakip kim olursa olsun her zaman, sadece Samsunspor’umuzu destekleyip, olumsuz tezahüratlardan kaçınmalarını istiyoruz. 1461 maçı öncesinde de aynı duyguları taşıyoruz. Sahada centilmenliğin olduğu ve Samsunspor’umuzun hak ederek kazandığı bir maç olmasını diliyoruz. Hiçbir takımla kavga etmek, düşman olmak Samsunspor’un büyüklüğüne ve ülke futbolundaki değerine yakışmaz. Üç puana ulaşabilmek için büyük taraftarımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: