Emine Erdoğan, Engelli Kur'an Kursu Öğrencileriyle Buluştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Muradiye Şeyh Edebali Yatılı Kur'an Kursu’nda eğitim gören...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Muradiye Şeyh Edebali Yatılı Kur'an Kursu’nda eğitim gören işitme ve görme engelli öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin ilahi ve ezgilerini dinleyen Erdoğan, “Bu öğrencilerin sırtı yere gelmez, çok başarılılar.” dedi. Emine Erdoğan öğrenci ve öğretmenleri ile tek tek fotoğraf çektirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Muradiye Kültür Vakfı Gönüllü Elçiler Projesi kapsamında Koruyucu Aile Tanıtım Programı düzenledi. Rixos Otel'deki programa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Muradiye Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Kalfaoğlu ve vakıf üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Program, Şeyh Edebali Yatılı Kur'an Kursu’nda eğitim gören işitme ve görme engelli çocukların ezgi ve ilahi okumaları ile başladı. İşitme ve görme engelli çocukların ilahi ve ezgileri Nevin Gökçek ve salondaki katılımcıları duygulandırdı. Gökçek gözyaşlarına hakim olamadı. İlahi ve ezgi okumalarının ardından Emine Erdoğan, Nevin Gökçek’ten öğrencilerle ilgili bilgi aldı.

Programın sonunda işitme ve görme engelli öğrencilerin oturduğu masaya giden Emine Erdoğan burada öğrencilere tek tek sarıldı. Öğrenci ve öğretmenleri ile sohbet eden Emine Erdoğan, “Çok başarılılar, bu öğrencilerimizin sırtı yere gelmez.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz