Emine Erdoğan gözyaşlarını tutamadı

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunun açıklandığı sırada, Bülent Arınç'ın gözlerinin dolduğu gözlenirken Emine Erdoğan da gözyaşlarını tutamadı.

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklandı. Erdoğan'ın ismi açıklanmasının öncesinde sinevizyonda Erdoğan'ın başbakanlık yıllarına ilişkin fotoğraflardan oluşan bir video gösterildi.

Sinevizyon gösterisi sırasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın gözlerinin dolduğu gözlenirken Emine Erdoğan da gözyaşlarını tutamadı.

Erdoğan'ın görüntüleri AK Part''nin 2011 yılında seçim şarkısı da olan "'Zor olsa da, dönmem senin yolundan" şarkısı eşliğinde gösterildi.

Söz konusu şarkının sözleri şöyle:

Reklam
Reklam

"Her biri akı karadan, Seçtik memleket için, En zor güzergâhtan geçtik memleket için, Hak olan doğrumuzu, Duyun bu çağrımızı, Herkese bağrımızı, Açtık memleket için, Dağlarında çiçek, Gökyüzünde yıldız gibi, Damla damla yağmur gibi, Beraberiz biz, Rehber tuttum yüreğimi, Düştün sevdanın ardından, Göç eyledim gayrı durmam, Dönmem geri senin yolundan, Zor olsa ah zor olsa da, Dağlar duman kar kış olsa da, Yolun sonu bir sır olsa da, Dönmem geri senin yolundan."

(ANKA)