Emine-Fatma Çevik Anaokulu Için Protokol Imzalandı

Hayırsever Fatma Çevik tarafından Kepez ilçesinde yaptırılacak 4 derslikli Emine- Fatma Çevik Anaokulu için protokol imzalandı.

Hayırsever Fatma Çevik tarafından Kepez ilçesinde yaptırılacak 4 derslikli Emine- Fatma Çevik Anaokulu için protokol imzalandı. Antalya Valiliğinde gerçekleştirilen imza törenine Vali Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kepez Kaymakam Vekili Mehmet Baygül ile hayırsever Fatma Çevik katıldı. Vali Öztürk burada yaptığı konuşmada, güzel bir protokolü gerçekleştirmek için bir arada olduklarını söyledi. Antalya'nın ihtiyaçları doğrultusunda Emine-Fatma Çevik Anaokulunun yapılacağını ifade eden Öztürk, "Fatma Çevik hanımefendi bizim ihtiyacımızı gidermek adına bir okul yaptıracak. Hayırseverimize eğitime sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Fatma Çevik de okulun hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Öztürk, Kaymakam Vekili Baygül, Milli Eğitim Müdürü Gülay ve Fatma Çevik protokolü imzaladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: