Eminönü'de Annesinin Denize Attığı Bebek Aranıyor

  Erhan TEKTEN / İSTANBUL (DHA) - EMİNÖNÜ'nde annesi tarafından denize atıldığı belirtilen 40 günlük Tuğçe bebeği arama çalışmaları devam ediyor.

Erhan TEKTEN / İSTANBUL (DHA) - EMİNÖNÜ'nde annesi tarafından denize atıldığı belirtilen 40 günlük Tuğçe bebeği arama çalışmaları devam ediyor. Dalgıçlar çalışmalarını tamamladı, arama deniz üstünde devam edecek.

Deniz Polisi, dün havanın kararmasının ardından sona eren çalışmalar saat 11.00'da yeniden başladı. Deniz Polisi'ne bağlı dalgıç timi Eminönü Adalar İskelesi önünde dalarak bebeği aramaya devam etti. Daha sonra aramalara Sahil Güvenlik dalgıçları da destek verdi. Bebeğin iskelelerin altında takılmış olma ihtimalini de değerlendiren ekipler çalışmalarını buralarda yoğunlaştırdı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmaların ardından dalgıçlar bir şey bulamadı. Dalgıçların araması öğleden sonra sona erdi.
Gün içinde arama-kurtarma çalışmalarının su üstünde devam edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz