Emir Sarıgül: Şampiyonlar Ligi Kupasını Getireceğiz

Galatasaray'ın yatırımlar ve stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül, "Şampiyon olduktan sonra da söylemiştim....

Galatasaray'ın yatırımlar ve stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül, "Şampiyon olduktan sonra da söylemiştim. Yine söylüyorum. Galatasaray, Türkiye'ye getirmediği tek kupa olan Şampiyonlar Ligi Kupası'nı da getirecektir." dedi.

Sarıgül, final maçındaki başarılı futbolun iki kamp döneminin de çok iyi geçmesi ve arkadaşlık duygusunun üst düzeyde olmasından kaynaklandığını söyledi. Radyospor'a konuşanSarıgül, "Taraftarımıza da güveniyoruz. Bu sezon içerideki her maçı 50 bin kişi önünde oynayacağız. Hamit bir dünya yıldızıdır, bunu tüm dünya biliyor. Çok iyi bir Galatasaraylıdır ve takımımızda çok başarılı olacak." diye konuştu.

Reklam
Reklam

ERZURUM'DA MAÇTAN ÖNCE VE SONRAKİ TABLO TÜM TÜRKİYE'DE YAŞANMALI

Fenerbahçe ile Erzurum'da oynadıkları TFF Süper Kupa maçının öncesi ve sonrasını anlatan Sarıgül, "Yönetim kurulu üyeleri olarak tam kadro Erzurum'daydık. Galatasaray seyircisi nezaketi, misafirperverliği hiç bir zaman elden bırakmaz; fakat zaman zaman duygusal reaksiyonlar da olabilir. Final maçının devre arasında taraftarımızın yanına gittik ve ikinci yarıda hiçbir tatsızlık yaşanmadı. Bir kez daha sesleniyorum; maçlardan önce yöneticilerimizin yaptıkları açıklamalarda çok daha fazla zerafete, hassasiyete önem vermeliyiz. Erzurum'da maçtan sonra yaşanan manzara bundan sonra tüm Türkiye'de yaşanır." dedi.

İki kamp döneminin de inanılmaz geçtiğini belirten Sarıgül, "Fenerbahçe maçında bunun neticelerini ilk dakikadan itibaren gördük. Ekibimiz, kırmızı karttan sonra sahada bir kişinin eksikliğini hissetirmeyecek şekilde, iki kişilik performans gösterdi ve 90 dakikayı bitirdi. Burada en önemli unsur, hazırlık döneminin çok iyi olması, futbolcuların kaynaşması ve bunun A'dan Z'ye yansıması neticisinde kupayı kazandık." diye konuştu.

Reklam
Reklam

HAMİT DÜNYA YILDIZI, TÜM DÜNYA BUNU BİLİYOR

"Hamit çok iyi bir Galatasaraylı kardeşim. Galatasaray çok önemli bir okul, başka bir kültürdür ve Türkiye'nin batıya açılan kapısıdır. Hamit'in ilk geldiği günden bugüne nazaran çok daha iyi olduğunu, her maç daha iyi olduğunu görüyorum. Fakat Hamit zaten daha önce oynadığı müsabakalarda dünya starı olduğunu dünya kamuoyu biliyor. Hamit çok daha iyi olacaktır." diyen Sarıgül, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

"Kombine kart satışlarında en önde giden takımız, şu anda kombine kartımız kalmadı. Eğer biz Fiorentina maçını 50 bin kişiye oynuyorsak, Galatasaray her maçını 50 bin kişi oynayacak. Biz de yöneticiler olarak keyif alacağız, taraftarımıza muazzam bir futbol şöleni izlettireceğiz.

Stat içerisinde taraftarı mutlu edecek değişiklikler yaptık. Yan yol bağlantıları için Bakanlığın 2013 yılı yatırım bütçesine aldığını biliyoruz. Sayın Başbakan'ın gerekli talimatları verdiğini biliyoruz. Alt bağlantı yollarının bir çoğu tamamlandı. Eksik kalanları da Ulaştırma Bakanlığımızla birlikte koordineli biçimde tamamlayacağız. İnanıyorum ki 1 ve 2 ay içerisinde tamamlayacağız.

Reklam
Reklam

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI'NIN TÜRKİYE'YE GETİRECEĞİZ

Lig bittikten sonra söylemiştim, yine söylüyorum, 80 milyon nüfuslu ülkemize getirmediğimiz tek kupa olan Şampiyonlar Ligi kupasını da getireceğiz. 80 milyon yurttaşımızı ay - yıldızlı bayraklarla sokaklara dökeceğiz.

Galatasaraylılar hiç merak etmesin, hiç bir sorun olmaz. Başkanımız Ünal Aysal, teknik direktörümüz Fatih Terim'in ihtiyaçları doğrultusunda bütün transferleri yapmıştır. Bundan sonra da yapacaktır. Kimsenin endişesi olmasın.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: