Emirdağ Tso Üyelerini Fas’a Götürecek

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nın gelen talepler üzerine 21-25 Kasım 2012 tarihleri arasında...

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nın gelen talepler üzerine 21-25 Kasım 2012 tarihleri arasında Fas'ın Casablanca şehrine bir gezi düzenleyeceği bildirildi.

S.I.B. Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na düzenlenecek olan gezinin yüzde 60'ının KOSGEB destekli olduğu belirtildi. Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, fuar katılımcılarının belirtilen şartlar dahilinde en geç 24 Ağustos 2012 tarihine kadar kesin kayıt için odaya başvurmaları gerektiği belirtildi.

Reklam
Reklam

S.I.B. Fas Uluslararası Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’nın 21-25 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılacağı bilgisinin yer aldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Fuar katılım ücreti her şey dahil 3 bin TL’dir. Bunun yanında katılım ücretinin yüzde 60'ı KOSGEB iadelidir. Konaklama, Casablanca şehrinde 4 yıldızlı bir otelde olacaktır. Başvuruda bulunacak olan üyelerimizin en az bir yıl geçerlilik süreli pasaportlarının yanlarında bulunması gerekmektedir.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz