EMITT Fuarına Doğru

ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, "Çorum, fuar aracılığıyla ismini ulusal ve uluslararası arenada daha da bilinir kılmayı hedeflemekte,

ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, "Çorum, fuar aracılığıyla ismini ulusal ve uluslararası arenada daha da bilinir kılmayı hedeflemekte, bunun içinde turizm potansiyelini tanıtım çalışmalarıyla devam ettirmektedir" dedi.

Başköy, 17'ncisi düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (EMITT) için Çorum olarak gerekli hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 24-27 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonun dünyanın önde gelen ilk 10 etkinliğinden birisi olduğunu ifade eden Vali Başköy, "Bu önemli turizm etkinliğine katılacak olan Çorum, fuar aracılığıyla ismini ulusal ve uluslararası arenada daha da bilinir kılmayı hedeflemekte, bunun içinde turizm potansiyelini tanıtım çalışmalarıyla devam ettirmektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Yarın açılışı yapılacak fuarda dünyanın dört bir yanından turizmcilerin bir araya geleceğini vurgulayan Vali Başköy, "Geçtiğimiz yıl 128 bin kişinin ziyaret ettiği EMITT fuarında, Türkiye'nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri yer almıştır. 60 ülkeden 4 bin katılımcıyı bir araya getiren fuarın bu yılki konuk ülkesi Arjantin'dir. Fuara Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yanı sıra birçok kurum ve kuruluş destek vermektedir" diye konuştu.

Vali Başköy, turizm profesyonellerine ve ziyaretçilere Çorum'un tanıtılması noktasında hazırlanan stantla fuarda yer alacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: