Emko Sanayi Sitesinde Bulunan Geri Dönüşüm Dükkanları Denetleniyor

Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifinde (EMKO) bulunan geri dönüşüm dükkanları denetleniyor.EMKO Sanayii sitesinde bulunan geri dönüşün dükkanları...

Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifinde (EMKO) bulunan geri dönüşüm dükkanları denetleniyor.

EMKO Sanayii sitesinde bulunan geri dönüşün dükkanları Odunpazarı Belediye Zabıta Ekiplerince denetleniyor. Kurallara ve taahütnameye uymayan 2 dükkan mühürlendi.

EMKO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya sitelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yılıdz, "Geri dönüşümcüler bizlere mal, malzeme, atık çöp'leri iş yerleri dışarısına atmayacaklarına, kaldırım ve yolları işgal etmeyeceklerine dail her türlü cezai müeyyideyi kabul edeceklerine dair taahütname imzaladılar. Ama bunlar kendi taahütnamalerine uymadılar. Geçtiğimiz yada bir dükkan yandı. Bizde bu konuyu belediye başkanımız Burhan Sakallı'ya ilettik. Oda Zabıta ekiplerini görevlendirerek kurallara uymayan geri dönüşümcüler hakkında işlemler başlattılar. Taahütnameye uymayan 2 iş yeri mühürlendi. 3 iş yerine de 15 günlük süre verildi. İşlemleri tamamlamamaları halinde o işyerleri de mühürlenecek." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: