Emlak ve Çevre Vergisi 2. taksidi için 30 Kasım son

Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin, 2011 yılına ait emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin...

Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin, 2011 yılına ait emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksidi için ödeme süresinin 30 Kasım 2011 Çarşamba günü sona ereceğini bildirdi. Tekin, vatandaşların, cezalı duruma düşüp mağdur olmamaları için borçlarını zamanında ödemeleri gerektiğini ifade etti.
Mehmet Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin kamu hizmetlerini kesintisiz yerine getirilebilmesi ve vatandaşlara daha iyi hizmet verilebilmesinin, ödeme mükellefiyeti bulunan vatandaşların yükümlülüklerini zamanında yerine getirmesiyle mümkün olacağını belirtti. Başkan Yardımcısı Tekin, şöyle dedi:
"Vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemesi için ödemelerini 30 Kasım’a kadar yapmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız ödemelerini belediye vezneleri dışında Vakıfbank, Ziraat Bankası, Akbank, Bank Asya ve PTT şubelerine de yapabilecekler.”
Başkan Yardımcısı Tekin ayrıca, belediye ve ilgili bankalar dışında tahsile yetkili başka kurum ve kişi olmadığını belirtti. Tekin, belediye adına kapılarına gelip tahsilat yapmak isteyen kişilere ve tahsilat büroları adı altında işlem yapan yerlere kesinlikle para verilmemesi konusunda da vatandaşları uyardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz