Emlak ve ÇTV’de son gün 31 Mayıs

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ÇTV birinci taksitlerinde son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu belirtti.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin (ÇTV) birinci taksitlerinde son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu belirterek; “Vatandaşlarımız, cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini gününde ödemeleri gerekmektedir” dedi.

2012 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödeme süresi, 31 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitiminde sona eriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hami Tuna; mükelleflerden gecikme zammına maruz kalmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için 31 Mayıs Perşembe günü tarihine kadar vergilerini belediye veznelerine yatırmaları gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hamit Tuna, geçmiş döneme ait borçların da ödenmesinin ihmal edilmemesi gerektiğini anımsatarak, tahsil edilen vergilerin hizmet olarak geri döndüğüne dikkat çekti.

Ayrıca emlak ve ÇTV'nin 2. taksitlerinin 2012 yılı Kasım ayı içerisinde tahsil edileceğini hatırlatan Başkan Hamit Tuna, ilçe sınırları içerisinde kayıtlı bulunan vatandaşların belediye vergi bilgilerini ve emlak rayiç bedellerini Toroslar Belediyesi’nin www.toroslar.bel.tr adresinden de öğrenebileceklerini ve isteyenlerin ödemelerini kredi kartı ile yapabileceklerini de sözlerine ekledi

TOROSLAR’DA VEZNELER BU HAFTA SONU AÇIK

Toroslar Belediyesi; Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin daha rahat yatırılabilmesi amacıyla Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerini, hafta sonunda 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günü de açık tutacak.

Vatandaşları izdiham nedeniyle son güne kalınmaması konusunda uyaran Belediye Başkanı Hamit Tuna, mükelleflerin, belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak ve Güneykent Mahallelerinde bulunan Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nde açılan tahsilat şubelerinde de mesai saatlerinde vergi borçlarını yatırabileceklerinin bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: