Emlak Ve Işyeri Vergisi Ödemeleri Için Son Tarih 30 Kasım

Manisa’da emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergileri ikinci taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım...

Manisa’da emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergileri ikinci taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım 2012 olduğu bildirildi.

Belediye Emlak ve İstimlak Müdürü Halil Kapar, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Vatandaşlarımız, vergilerini belediyemiz veznelerine nakit veya kredi kartıyla ödeyebilecekleri gibi belediyenin internet sitesinden de kredi kartıyla ödeyebilirler. Ayrıca belediyenin 236701 numaralı posta çeki ve Ziraat Bankası Manisa Şubesi TR 78 0001 0001 8839 4769 40 5001 IBAN numaralı hesaplarına da yatırabilirler. 30 Kasım 2012 tarihinden sonra ödenecek emlak ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerine gecikme faizi uygulanacaktır. Mükelleflerin, mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için 30 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: