Emlak vergisinde son gün 30 Kasım

GAZİANTEP (İHA) - Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik vergilerinin 2007 yılı 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım 2007 tarihine kadar tahsil edileceği bildirildi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Şahinbey Belediyesi Gelirler Müdürlüğü'nün, 2007 Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik vergisi ikinci taksitini 30 Kasım'a kadar tahsil edebileceği belirtildi. Ödeme süresinin 30 Kasım'da sona erdiği kaydedilen açıklamada, "Vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri ve ödemlerini rahat bir şekilde yapmaları için son güne kalmamalarını istiyoruz. Vatandaşların rahat bir şekilde ödemelerini yapmalarını sağlamak amacıyla hizmeti ayaklarına götürüyoruz. Belediye binasındaki Gelirler Müdürlüğü haricinde Balıklı Parkı yanındaki Şahinbey Belediyesi Halkla İlişkiler Merkezi ve Tapu Sicil Müdürlüğü'ndeki irtibat bürosunda kurulan veznelerde ödemeler kabul edilecektir" denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, uygulama ile hem vatandaşların belediye binasına gelerek kuyruk oluşturmasının hem de dolmuş ve otobüs parası vermelerinin önüne geçildiği ifade edildi.