Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü Çalışmaları

Edirne Emniyet Müdürlüğü Edirne’de meydana gelen faili meçhul suç işleyenlerin yakalanarak adli makamlara sevke edildiğini...

Edirne Emniyet Müdürlüğü Edirne’de meydana gelen faili meçhul suç işleyenlerin yakalanarak adli makamlara sevke edildiğini açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, özellikle faili meçhul, evden hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali, mala zarar verme, yağma (gasp), uyuşturucu kullanmak, motosiklet hırsızlığı, menşei belli olmayan kuru sıkı tabanca ile adam yaralamak gibi suçlarla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde failleri yakalanarak adli makamlara sevk edildiğini belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada kayıp şahıs olarak aranan bir çok çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından bulunarak ailelerine ve kurumlarına teslim edildiği bildirildi. Ayrıca çeşitli sebeplerden dolayı tedavi edilmeleri gereken çocukların, Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince hastanelerde tedavi yaptırılarak ailelerine teslim edildiği ifade edildi.

Yapılan tüm bu adli çalışmaların yanı sıra Çocuk Şube Müdürlüğü sosyal ve kültürel manada proje ve çalışmalar yapılarak çocukların güven ve huzur ortamında yetişmeleri sağlandığı, Edirne Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünün çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: