Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, Eskişehir Valisi Kılıçlar atandı

Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı. Atama ile ilgili bilgi Vali Kılıçlar'a tebliğ...

Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı. Atama ile ilgili bilgi Vali Kılıçlar'a tebliğ edildi. Şu an geçici olarak Emniyet Genel Müdürü yapılan Kılıçlar'ın önümüzdeki günlerde asaleten atanması bekleniyor.
Vali Kılıçlar Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandığı için mutlu olduğunu söyledi. Devletin her kademesinde çalışmanın kendisi için gurur verici olduğunu ve bulunduğu makamlarda elinden geldiğince başarılı olmaya çalıştığını belirten Kılıçlar, "Şu anda Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atamam yapılmıştır. Bu bilgi bana tebliğ edildi." dedi. Eskişehir'de kaldığı süre içerisinde çok güzel günlerinin geçtiğini ve güzel işlere imza attığını belirten Kılıçlar, yarın itibariyle yeni görev yeri Ankara'ya gideceğini kaydetti.
Mehmet Kılıçlar iki yıl önce Mardin Valiliği'nden Eskişehir'e atanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz