Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar, Şehit Ve Gazi Aileleri İle Birlikte Biraraya Geldi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, şehit ve gazi aileleri ile Emniyet Teşkilatı Hanımları Yardımlaşma...

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, şehit ve gazi aileleri ile Emniyet Teşkilatı Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMHAYAD) tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve eşi Dr. Arzu Kılıçlar, EMHAYAD tarafından Gölbaşı'nda düzenlenen 'Şehit ve Gazi Aileleri Pikniği'ne' katıldı. Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar eşi birlikte pikniğe katılan şehit ve gazi aileleri ile tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi. Kılıçlar çifti, şehit ve gazi ailelerine çeşitli hediyeler verdi. Düzenlenen piknikte şehit ve gazi çocukları ise palyaço ve sihirbazların yaptığı gösterileri izleyerek eğlendi. Arzu Kılıçlar, aile olarak gördükleri teşkilat mensupları ile bir araya gelmenin mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: