Emniyet: Gezi Parkı Sebebiyle Hiçbir Personelimiz Intihar Etmedi

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gezi Parkı olayları sebebiyle hiçbir personelin intihar etmediğini bildirdi. Son iki hafta...

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gezi Parkı olayları sebebiyle hiçbir personelin intihar etmediğini bildirdi. Son iki hafta içerisinde çeşitli sebeplerden dolayı 4 personelin intihar ettiği ifade edildi.

Yazılı bir açıklama yapan Emniyet, son günlerde bazı basın yayın organlarında, sözde emniyet sendikasının, teşkilatdan çıkarılmış olan sözde başkanı tarafından, teşkilatla ilgili asılsız beyanatlarda bulunulduğuna dikkat çekti.
Açıklamada, "Kamuoyunu yanıltıcı ve personelimizin moralini bozan yalan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiği, Gezi Parkı olayları nedeniyle hiçbir personelimizin intihar etmediği ve son iki hafta içerisinde ailevi sebeplerden iki, psikolojik rahatsızlıktan bir ve kardeşinin polis okuluna giriş sınavını kaybetmesinden dolayı bir polis memuru olmak üzere toplam dört personelimizin intihar ettiği, kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: