"Emniyet Kemeri Ile Hayata Bağlan Projesi"

Amasya Emniyet Müdürlüğünce bir süredir yürütülen 'Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlan Projesi' faaliyetlerine Bayazıd İlköğretim Okulu öğrencileri yaptıkları ebru çalışmalarıyla

Amasya Emniyet Müdürlüğünce bir süredir yürütülen 'Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlan Projesi' faaliyetlerine Bayazıd İlköğretim Okulu öğrencileri yaptıkları ebru çalışmalarıyla destek verdi.

Emniyet kemeri temalı ebru sergisinin açılışı Bayazıd İlköğretim Okulu Müdürü Cevat Arslantaş ve İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt yaptı.

Öğrencilere söz konusu projenin önemini anlatan Bayazıt, "Projemize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Emniyet kemeri ülkemizin çok büyük bir problemi. İnşallah herkesin desteği ile bu problemi en aza indireceğiz. Bunun için gayret gösteriyoruz. Projeye yaptıkları ebru çalışmaları ile destek olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet kemeri kullanımını Amasya'da üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Bayazıt, bu konuda Amasya'nın örnek bir il olması için çaba harcadıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından 15 çalışmanın yer aldığı sergi davetlilerin beğenisine sunuldu.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: