Emniyet kemerini kullanan çocuklar film izledi

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından yapılan kontrollerde bilet hediye edilen...

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından yapılan kontrollerde bilet hediye edilen çocuklar 'Alvin ve Sincaplar Eğlence Adası' adlı animasyon filmini izledi.

Karaman Nas Sinema Salonu’nda aileleri ve polisler ile film izlemenin tadını çıkarak çocuklar, patlamış mısır yemeyi de ihmal etmedi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Asilkan Öztürk, amaçlarının çocuklar vasıtasıyla emniyet kemeri kullanım oranını yüzde 100'lere ulaştırmak olduğunu söyledi. Özendirici çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Öztürk, daha önce dondurma ikram edip oyuncak bebek hediye ettiklerini hatırlattı. Karaman’da son uygulama kapsamında 500 bilet verdiklerini söyleyen Öztürk, çocukların dikkatini çekerek emniyet kemeri bilincini artırdıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Çocuklarına film izlerken eşlik eden aileler adına görüşlerini aldığımız Emine Can, uygulamanın güzel ve etkili olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz