Emniyet Müdür Yardımcısı Özefe'den "veda Mesajı"

Ankara'ya atanan Eskişehir Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Özefe, veda mesajı yayımladı.

Ankara'ya atanan Eskişehir Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Özefe, veda mesajı yayımladı.

Eskişehir Polis Evinde 2 Temmuz'da düzenlenen terfi töreninde birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ettirilen Özefe, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na atandı.

Özefe, mesai arkadaşlarına yönelik yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

"Eskişehir iline atandığım 1999 yılından bu yana geçen süre içinde kurumumuzun değişik birimlerinde sizlerle birlikte önemli çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Şeffaf yönetim ve çalışma anlayışı ile çalışmalarımızı yürütürken takım çalışmasının önemine inandık. Var olan potansiyelimizi değerlendirmekte ortak aklı ön planda tutuk. Bizler için önemli olan şehrimizdeki yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bulunmasıdır. Devlet yönetiminde kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduğunu asla unutmadık. Birinci Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi edip ayrıldığım bugün itibariyle gerek daha önceki yıllarda gerekse kısa sürede yapmış olduğum kısa İl Emniyet Müdürlüğü Vekilliği süresince sizlerle çalışmaktan son derece mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Eskişehir iline ve siz kıymetli arkadaşlarıma en güzel hatıralarla veda etmenin mutluluğunu yaşıyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: