Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatında İşçiler İş Bıraktı

Karabük’te yapımı devam eden Karabük Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında çalışan işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek,...

Karabük’te yapımı devam eden Karabük Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında çalışan işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek, çalışmalarını durdurdu.

Geçtiğimiz yıl 16 Mayıs’ta temeli atılan Karabük Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışan bir grup işçi alacaklarını alamadıklarından dolayı iş bırakarak firma yetkilileri ile tartıştı.

İşçilerden Selim Kahraman 2.5 aydır Emniyet Müdürlüğü binası inşaatında çalıştığını ve alacağını alamadığını iddia ederek, “ İşçiler olarak çok mağdur olduk. Paralarımızı ödemiyorlar. Bizler hakkımızı istiyoruz. Çoluk çocuğuma bile para gönderemedim. Burada 100 kişinin alacağı var. Alacağımızı almadan buradan gitmiyoruz. 20 civarında çalışan var” dedi.

Reklam
Reklam

Tartışma nedeniyle olay yerine gelen polis ekipleri gelerek, işçileri sakinleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: