Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Heyecanı

Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 48 rütbeli personel, 2013 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez...

Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 48 rütbeli personel, 2013 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile bir üst rütbeye terfi etti. Terfi töreni Emniyet Müdürlüğü terfi töreni Sosyal Hizmetler Aspendos toplantı salonunda gerçekleştirildi. Törene Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şube Müdür Yardımcıları, Emniyet Müdürlüğü personeli ile personel eşleri ve çocukları katıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün 48 personeli bir üst rütbeye terfi edilirken rütbeleri Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Emniyet Müdür Yardımcıları, personel eşleri ve çocukları tarafından takıldı. Törende konuşma yapan Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam rütbe terfi törenlerinin emniyet teşkilatının en mutlu, en anlamlı ve en önemli günlerinden biri olduğunu söyledi. Sağlam, polislik mesleğinin özel bir meslek olduğunu, aynı zamanda çalışma şartlarının zor, görev riskinin yüksek olduğunu belirtti. Konuşmasında polis annelerine ve eşlerine de teşekkür eden Sağlam “Polislerin görev gereği ailesine yeterince zaman ayıramadığını, çocukları daha çok annelerin yetiştirdiği bir meslek dalı olması nedeniyle tüm polis annelerine ve eşlerine yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu. İl Emniyet Müdürü Sağlam terfi eden personeli tebrik ederek görevlerinde üstün başarı diledi.

Reklam
Reklam

Terfi töreninde Fahri İnceyavuz, Erkan Dur, Ramazan Ahmet Taşır ve Yavuz Bölek 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükseldi. Mehmet Taha Gün, Önder Maç, Mehmet Vural, İlker Eşki, Bülent Elaldı, Mesut Görücü, Sinan Demir, Özgür Önder Karataş, Aşır Sakik, Mehmet Burak Semetey Yanar ve Metin Demirbağ ise 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Ayrıca 9 Emniyet Amiri 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine, 15 Baş komiser, Emniyet Amiri rütbesine, 9 Komiser Yardımcısı, Komiser rütbesine terfi etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: