Emniyet Müdürlüğü'nden Başarılı Sporculara Ödül

Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Osmaniye'de yapılan grup müsabakalarında şampiyon olan güreşçileri tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Osmaniye'de yapılan grup müsabakalarında şampiyon olan güreşçileri tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Osmaniye'de 10-12 Mayıs'ta yapılan grekoromen güreş grup müsabakalarında çeşitli dereceler alan Furkan Alak, Firaz Şenduryılmaz, Hakan Kızılarslan, Abdullah Toprak ve Zübeyit Uğur, Ekizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Spora gereken önemin verilmesini gerektiğini belirten Ekizoğlu, "Spora gereken önemin verilmeye başlanması ile son yıllarda Siirtli sporcular çok önemli dereceler elde etmeye başladı. Özellikle amatör sporlarda ilimiz sporcularının çok sayıda ulusal ve uluslararası dereceleri bulunuyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Emniyet teşkilatı olarak gençlerimizi spora teşvik etmek için gerekeni yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Güreşçilerle hatıra fotoğrafı çektiren Ekizoğlu, onlara birer tablet bilgisayar hediye etti.

Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: