Emniyet Müdürlüğü'nden "Suç Önleme" Semineri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Uğur Gülcü, yaz aylarında hırsızlık olaylarının gündüz saatlerinde daha çok gerçekleştiğini

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Uğur Gülcü, yaz aylarında hırsızlık olaylarının gündüz saatlerinde daha çok gerçekleştiğini belirterek, bu konuda kent temizliği için sürekli sokaklarda olan temizlik personeline büyük görevler düştüğünü bildirdi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli personele "Suç Önleme" konulu seminer verildi.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde konuşan Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Uğur Gülcü, Antalya'nın ülke turizmine büyük katkı sağladığını belirterek, "Turizm sezonu öncesinde suçun önlenmesi ve olumsuz durumlar konusunda sokaklarda görevli temizlik personelini bilgilendirmek istedik" dedi.

Reklam
Reklam

Yaz aylarında hırsızlık olaylarının gündüz saatlerinde daha çok gerçekleştiğine dikkati çeken Gülcü, bu konuda kent temizliği için sürekli sokaklarda olan temizlik personeline büyük görevler düştüğünü, dikkat çekici durumların temizlik görevlileri tarafından emniyete bildirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gülcü, suç gerçekleştikten sonra cezalandırmak yerine suçu oluşmadan önlemenin daha önemli olduğunu da ifade ederek, "Hapishaneleri doldurarak suçu önleyemeyiz, caydırıcı olmak daha önemli" diye konuştu.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: