Emniyet Müdürlüğü’nden Vatandaşa Trafik Eğitimi

Malkara Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personelince vatandaşlara sürücü ve yaya...

Malkara Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personelince vatandaşlara sürücü ve yaya eğitimi semineri verildi.

Ziraat Odası Konferans salonunda İlçe ve köylerden katılan vatandaşlara Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Trafik Polis memurları Tamer Sert ve Sertan Vural tarafından Vatandaşların trafik güvenliği konusunda daha çok bilgilendirilerek bilinçlenmesi, sürücü ve yaya eğitimlerinin daha etkin hale getirilmesi amacıyla seminer verildi. Gerçekleşen seminerde yaya Kuralları, sürücü kuralları ve trafikte uyulması gereken kurallar, trafik işaretleri, araçların geçiş üstünlükleri, trafiğin unsurları, emniyet kemerinin önemi, araçlarda nasıl davranılması konusu hakkında bilgiler verilerek fotoğraflar ve slayt gösterisi şeklinde anlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: