Emniyet Müdürü Akgüç, Muhtarlarla Iftarda Buluştu

BİTLİS (AA) - İl Emniyet Müdürü Saadettin Akgüç, kent merkezi ve ilçelerdeki mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Saadettin Akgüç, kent merkezi ve ilçelerdeki mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Konutunun bahçesinde yaklaşık 250 mahalle muhtarıyla iftarda bir araya gelen Akgüç, ramazan ayının kendi içerisinde ayrı bir kudsiyetinin olduğunu söyledi. Dostların, yetimlerin, kimsesizlerin bu ayda daha fazla hatırlanması gerektiğini ifade eden Akgüç, "Bu kutsal ayda herkese gönül kapımızı, gönül soframızı açmamız gerekiyor. Bu nedenle çok özel bir ay. Biz de bugün sizlerle birlikte olmayı arzu ettik. Bu nedenle siz değerli misafirlerimizi kendi evimizde ağırlamak istedim. Bizi kırmayarak ilçelerden buraya kadar geldiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Yemeğe muhtarların yanı sıra ilçe emniyet amirleri de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz