Emniyet Müdürü Aşık, yaşlıları ziyaret etti

Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık ve eşi Elif Aşık, Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları...

Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık ve eşi Elif Aşık, Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlıların teker teker ellerini öpen Aşık, dertlerini dinledi.

Her yıl 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Kırşehir Emniyeti personeli, huzurevini ziyaret etti. Ziyarete Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık ve eşi Elif Aşık, Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Acar ve eşi, Terörle Mücadele Şube Müdürü Veysel Temizöz ve eşi katıldı.
Yaşlıların gününü kutlayan Emniyet Müdürü Aşık, bir süre sohbet etti. Birbirinden farklı hayat hikayelerini Emniyet Müdürü Aşık’a anlatan yaşlılar ziyarete gelen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: