Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı ziyaret etti.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Tütüncüler ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kaplan, Yusuf Şahin, Mustafa Güven, Celal Akarçay ile Hokey İl Temsilcisi Ali Koç, hokey takımı antrenörü Yusuf Kasım ve sporcular şampiyonluk kupası ile birlikte Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Tütüncüler, amatör spor ve sporcuya verdiği destekten dolayı Aydın'a teşekkür ederek, sporla iç içe, spor tutkunu bir emniyet müdürüne sahip olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Ömer Aydın da Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Hokey Takımı'nın, Aksaray'da düzenlenen 21 yaş altı Salon Hokey Turnuvası'nda ve açık alan çim hokeyinde Türkiye şampiyonu olduğunu anımsatarak, emeği geçen herkesi tebrik etti.

Aydın, takımın, Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olmasından dolayı kulüp başkanı Hilmi Tütüncüler ve sporculara başarı diledi.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: