Emniyet Müdürü Aydoğan Görevine Başladı

Bayburt Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Celal Aydoğan göreve başladı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Celal Aydoğan göreve başladı.

Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen karşılama töreninin ardından makamına geçen Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Burdur Emniyet Müdürlüğü'nden Bayburt'a atandığını belirterek. "Bu yöreyi çok iyi tanıyan biri olarak Bayburt'u da çok kısa sürede tanıyacağımı düşünüyorum" dedi.

Öncelikle Vali Hasan İpek'i ziyaret edeceğini ifade eden Aydoğan, "Daha sonra hizmet politikamız olan vatandaş memnuniyetini gerçekleştirmeye çalışacağız. Vatandaşımızın polise olan güvenini devam ettireceğiz. Mevcut huzur ve güveni daha ileri götürme çabası içerisinde olacağız. Ayrıca vatandaşımızın ayağına giderek onlarla sohbet edeceğiz. Onların düşünce ve önerilerini alacağız. Bunlar Bayburt'un iyiliği ve güzelliği için olacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aydoğan, "Bayburtlular şahsıma ve teşkilatıma güvensinler. Bizlere yardımcı olsunlar, bizler onlara bir telefon kadar yakınız. Her ortamda problemlerini bizlere aktarabilirler. Kapımız, telefonlarımız onlara 24 saat açıktır" dedi.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: