Emniyet Müdürü Çetin'den Faili Meçhulleri Çözen Ekibe Kutlama

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, faili meçhul cinayetleri çözen cinayet ekibini ve sıralı amirlerini...

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, faili meçhul cinayetleri çözen cinayet ekibini ve sıralı amirlerini makamında kabul ederek kutladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan cinayet ekibi Sarıgöl ilçesinde bundan 15 sene önce işlenen ve 19 sene önce işlenen 2 faili meçhul cinayeti zaman aşımına günler kala aydınlatmıştı. Onun öncesinde de Ahmetli ilçesinde faili meçhul bir başka cinayeti aydınlatan ekip titiz, ayrıntıcı ve araştırmacı çalışma sistemi sayesinde zaman aşımından dolayı faillerin adaletten kaçmasını engellendi. Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, “Cinayet ekibimiz 15 ve 19 sene önce işlenen cinayetlerin faillerini ve Ahmetli ilçemizdeki bir başka faili meçhul cinayeti aydınlatmıştır. Manisa polisinin başarıları halkımızın polise duyduğu güvenin güçlenmesini sağlamakta suçun asla gizli kalmayacağı gerçeğini suç işlemeye meyleden kişilere hatırlatmaktadır. Cinayetlerin aydınlatılması; toplumsal moralin güçlenmesi, adalet duygusunun kuvvetlenmesi masumların devlete duydukları güvenin artması sonuçlarını getirmesi açısından önemlidir. Başarılarıyla Manisa Emniyet Müdürlüğünü gururlandıran arkadaşlarımızı kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: