Emniyet Müdürü Ekizoğlu'na Veda Töreni

SİİRT (AA) - İçişleri Bakanlığı'nın son atama kararıyla Siirt Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Mutlu Ekizoğlu için veda töreni düzenlendi.

SİİRT - İçişleri Bakanlığı'nın son atama kararıyla Siirt Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Mutlu Ekizoğlu için veda töreni düzenlendi. Saraçoğlu Siirt Akademide kurslara katılan öğrenci ve görevlilerce düzenlenen veda törenine katılan Ekizoğlu ve eşi Dilek Ekizoğlu, akademide eğitim gören öğrencilerle vedalaştı. Akademi çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Ekizoğlu, Siirt'te görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu bildirdi. Akademi merkezinin Siirt için çok önemli olduğunu ve bu merkeze herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Ekizoğlu, "Siirt'te bulunduğum süre içinde Siirtlilere hizmet etmekten büyük mutluluk duydum. Tüm emniyet çalışanlarıyla Siirt'in güvenliği için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Hoşgörü diyalog ve iyi niyetle bu işi götürmeye çalıştık. Umarım başarmışızdır" dedi. Ekizoğlu, ardından akademi çalışanları ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: