Emniyet Müdürü Gürkan: Polis Her Şeyin Hesabını Verir

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, özgürlüğün özünün güvenlik, güvenliğin hedefinin ise özgür hayatın sağlanmasını...

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, özgürlüğün özünün güvenlik, güvenliğin hedefinin ise özgür hayatın sağlanmasını temin etmek olduğunu söyledi.

Adana'da Emniyet Teşkilatı'nın 168. kuruluş yılı etkinlikleri Atatürk Parkı'nda Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla sürdü. Vali Hüseyin Avni Coş ve Polis Okulu Müdürü Nuri Ateş'in de katıldığı törende konuşan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, polisin her geçen yıl kendini yenileyip değiştirdiğini ifade ederek, teşkilatın güvenlik yönetim stratejisinin her yeri güvenli kılmayı amaçladığını bildirdi. Gürkan, güvenliğin asıl hedefinin topluma özgür bir hayat ortamı sunmak olduğuna dikkat çekerek, polisin hesap verebilir hizmet gerçekleştirdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Gürkan'ın konuşmasının ardından emniyet teşkilatının değişik birimlerinde görevli polisler geçiş töreni yaptı. Bu arada, polis kıyafeti giydirilmiş küçük çocuklar törene katılanların ilgi odağı oldu. Vali Hüseyin Avni Coş, bir çocuğu kucağına alarak sevdi, diğer çocuklarla sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: